Match i Division 6 Skåne Sydvästra B, herrar 2022
Matchstart: 2022-09-04 kl 14:00
Arena: Bara IP A-plan

Det var en spännande match mellan Bara GoIF och Lödde FF på Bara IP A-plan. Trots att det inte fanns någon publik på läktaren så bjöd lagen på en underhållande tillställning.

Det var Lödde FF som tog ledningen i den 36:e minuten genom ett fint mål. Bara GoIF kämpade för att komma tillbaka in i matchen och i den 71:a minuten lyckades de kvittera genom Sebastian Kackarovski.

Men det var Lödde FF som till slut skulle dra det längsta strået. I den 87:e minuten lyckades Nebras Feras Alyaz göra sitt andra mål för dagen och säkra segern för sitt lag.

Domaren Salman Ahmed Yusuf höll i taktpinnen under matchen och delade ut flera varningar till båda lagen. Bland annat fick Måns Rosenqvist och Nebras Feras Alyaz varning för Lödde FF, samt Oscar Svahn för Bara GoIF.

När slutsignalen ljöd stod det klart att Lödde FF vann med 2-1 och tog med sig tre poäng hem. Bara GoIF får däremot ladda om inför kommande matcher i Division 6 Skåne Sydvästra B.