Klågerups GIF - Uppåkra IF (0 - 2)
Match i Division 6 Skåne Sydvästra B, herrar 2022
Matchstart: 2022-09-16 kl 19:00
Arena: Uppåkravallen, konstgräs 1

I en spännande match mellan Klågerups GIF och Uppåkra IF på Uppåkravallen kunde hemmalaget Uppåkra IF dra det längsta strået och vinna med 2-0.

Matchen började jämnt med båda lagen försöka ta kontroll över spelet. I den 18:e minuten kom det första målet när Uppåkra IFs Kenny Jerlström lyckades bryta igenom Klågerups försvar och sätta bollen i mål.

Klågerups GIF försökte komma tillbaka in i matchen men det var istället Uppåkra IF som utökade sin ledning i den 29:e minuten genom Jesper Andersson, vilket ledde till 2-0 för hemmalaget.

I den andra halvleken försökte Klågerups GIF att reducera men Uppåkra IFs försvar höll tätt. Klågerups Artan Uka och Uppåkra IFs Sam Andersson och Tobias Nilsson drog på sig varningar i en match där tempot hölls uppe genom hela matchen.

Trots försök från Klågerups GIF att komma tillbaka lyckades de inte få in något mål och matchen slutade med en seger för Uppåkra IF med 2-0. En väl genomförd match av hemmalaget som nu tar med sig tre poäng i Division 6 Skåne Sydvästra B.