Hardeberga BK - Lunds FF (3 - 1)
Match i Division 6 Skåne Sydvästra B, herrar 2022
Matchstart: 2022-10-02 kl 12:45
Arena: Smörlyckans IP Plan 5

Matchen mellan Hardeberga BK och Lunds FF startade på Smörlyckans IP Plan 5 under en söndagseftermiddag. Trots att det var en viktig match för båda lagen var det en ovanligt tom läktare med en publik på noll personer. Domare Jonatan Josefson med assistentdomarna Amro Alshaher och Aleksandar Ristevski ledde matchen på bästa sätt.

Det var ett tidigt självmål som satte tonen i matchen, när Hardeberga BK tog ledningen med 1-0 efter 26 minuter. Lunds FF kvitterade dock snabbt genom Mehdi Mohammadi som tryckte in bollen i mål och ställningen var nu 1-1.

I andra halvlek var det Hardeberga BK som tog ledningen igen då Dawda Bojang satte dit bollen och gjorde det till 2-1 i den 49:e minuten. Efter detta målet fortsatte Hardeberga BK att pressa på och i den 74:e minuten lyckades de göra sitt tredje mål genom Martin Svensson, vilket ledde till att matchen slutade 3-1 till Hardeberga BK.

Med detta resultat avslutades årets säsong för båda lagen. Hardeberga BK slutade näst sist i tabellen medan Lunds FF hamnade sist. En välspelad match där Hardeberga BK visade upp sitt bättre spel och tog tre viktiga poäng inför framtiden.