KSF Srbija Malmö - Arlövs BI (0 - 2)
Match i Division 6 Skåne Sydvästra B, herrar 2023
Matchstart: 2023-05-02 kl 20:00
Arena: Lindängens IP, Malmö konstgräs 1

Det var en spännande match mellan KSF Srbija Malmö och Arlövs BI på Lindängens IP denna tisdagkväll. Trots att det inte fanns några åskådare på plats, bjöd lagen på en intensiv och underhållande fotbollsmatch.

Domaren Johan Norborg Sundstedt höll i taktpinnen och matchen inleddes med högt tempo från båda lagen. Efter en jämn första halvlek var det Arlövs BI som tog ledningen i den 60:e minuten när Linus Roos snyggt avslutade och satte 0-1.

KSF Srbija Malmö försökte att kvittera men det var istället Arlövs BI som ökade på sin ledning i den 90:e minuten när Anel Jasarevic prickade in 0-2. Samma målskytt drog på sig en varning i slutskedet av matchen.

Matchen avslutades med en vinst för Arlövs BI med 0-2. Trots en hårt kämpande insats från KSF Srbija Malmö kunde de inte komma ikapp och Arlövs BI kunde säkra tre poäng. En viktig seger för Arlövs BI i Division 6 Skåne Sydvästra B.