Match i Division 6 Skåne Sydvästra B, herrar 2023
Matchstart: 2023-05-26 kl 19:00
Arena: Sorgenfri IP, konstgräs
Publik: 30

FC Möllan tog på fredagskvällen emot Malmö United KF på hemmaplan på Sorgenfri IP i en match som sågs av endast ett trettiotal åskådare. Det blev en jämn match som FC Möllan gick segrande ur med ett slutresultat på 2-0.

Redan från matchens början var det FC Möllan som tog tag i taktpinnen och efter en minuts spel tog de också ledningen genom John Dahlberg. Malmö United KF försökte sätta press på hemmalaget men lyckades inte hitta nätet, och istället var det FC Möllan som utökade sin ledning sent i första halvlek, återigen genom Dahlberg.

I andra halvlek försökte Malmö United KF verkligen kämpa för en reducering men FC Möllans försvar stod pall och höll tätt. Istället blev det några varningar som delades ut, först till Malmö United KFs Mattias Lindell och sedan till Kevin Wallin och Tobias Andersen i FC Möllan.

När slutsignalen ljöd kunde FC Möllan räkna hem tre välbehövliga poäng inför de få fans som tagit sig till matchen. För Malmö United KF är det tillbaka till ritbordet för att förbereda sig inför nästa match.