Match i Division 6 Skåne Sydvästra B, herrar 2023
Matchstart: 2023-05-28 kl 14:00
Arena: Kirsebergs IP, konstgräs
Publik: 33

Matchen mellan FC Möjligheten och AC Kvarnby på Kirsebergs IP i Division 6 Skåne Sydvästra B blev en målrik tillställning där AC Kvarnby visade sin styrka med en imponerande seger på 4-1.

Redan efter sju minuter tog AC Kvarnby ledningen genom Sebastian Holmberg Nilsson. Bara två minuter senare utökade Carl Robert Svensson ledningen till 2-0 för bortalaget. Innan pausvilan hann Sebastian Holmberg Nilsson göra sitt andra mål för dagen och sätta siffrorna till 3-0 till AC Kvarnby.

I den 35:e minuten drog Radoslaw Konstanty Molin på sig en varning för FC Möjligheten, medan William Enhol från AC Kvarnby fick en varning i den 64:e minuten.

FC Möjligheten lyckades reducera till 3-1 genom Anton Jerome M Maynard i den 81:a minuten, men det skulle visa sig vara för sent. I den 85:e minuten fullbordade Sebastian Holmberg Nilsson sitt hat trick och fastställde slutresultatet till 4-1 till AC Kvarnby.

Publiken på Kirsebergs IP, med endast 33 åskådare, kunde bevittna en stark insats av AC Kvarnby som tog med sig tre viktiga poäng i jakten på seriesegern. Domaren Fadi El-Kayed hade kontroll på matchen med stöd av assisterande domarna Mohanad Al-Saadi och Vergim Sabriu.