Match i Division 6 Skåne Sydvästra B, herrar 2023
Matchstart: 2023-06-16 kl 19:45
Arena: Kroksbäck IP konstgräs
Publik: 77

Matchen mellan Malmö United KF och FF Vuk på Kroksbäck IP konstgräs i Division 6 Skåne Sydvästra B, herrar, slutade oavgjort med resultatet 1-1.

Det var FF Vuk som tog ledningen i matchen efter 12 minuter när Aleksa Cincarevic lyckades hitta nätet bakom Malmö Uniteds målvakt. Trots flera försök från båda lagen lyckades inget av dem få in bollen i första halvlek och halvtidsresultatet stod sig.

I den andra halvleken kom Malmö United mer in i matchen och deras ansträngningar belönades till slut när Mohamed Mohamed lyckades kvittera till 1-1 med endast 15 minuter kvar av matchen.

Matchen fortsatte att vara intensiv med flera heta chanser för båda lagen, men inget av dem lyckades hitta vinnarmålet.

Matchens domare, Hassan El-Dawi, var tvungen att dela ut varningar till flera spelare från båda lagen. Först fick Niklas Grevlind, lagledare för Malmö United, en varning och senare fick både César Antonio Carranca Santos från Malmö United och Oliver Pamucina Ramon samt Mattias Di Girolamo från FF Vuk varningar.

Publiken på Kroksbäck IP konstgräs, som bestod av 77 åskådare, fick se en hårt kämpad match där båda lagen försökte ta tre poäng men till slut fick nöja sig med en poäng vardera. Malmö United KF behåller sin plats i botten av tabellen medan FF Vuk fortsätter att ligga på plats 5.