Match i Division 6 Skåne Sydvästra B, herrar 2023
Matchstart: 2023-06-21 kl 19:30
Arena: Bäckagårds IP plan 2
Publik: 30

Matchen mellan AC Kvarnby och Malmö United KF slutade i en 1 - 1 oavgjord. Det var en spännande match som spelades på Bäckagårds IP plan 2 inför en publik på 30 personer.

Det var AC Kvarnby som tog ledningen i den 8:e minuten när Andreas Dahlgren lyckades sätta en snygg boll i mål, vilket fick hemmapubliken att jubla. Men Malmö United KF gav sig inte utan kämpade vidare och i den 70:e minuten lyckades Mohamed Mohamed kvittera till 1 - 1.

Matchen var intensiv och båda lagen hade flera chanser att göra fler mål, men det var ingen av dem som lyckades avgöra matchen. I den 76:e minuten drog Robin Andersson på AC Kvarnby på sig en varning.

Domaren Shaban Sylejmani höll ett blick över matchen tillsammans med de assisterande domarna Benny Gullberg och Edvin Elmaz. Efter 90 minuters spel stod det klart att matchen slutade oavgjord och båda lagen fick nöja sig med en poäng vardera.