Match i Division 6 Skåne Sydvästra B, herrar 2023
Matchstart: 2023-08-18 kl 19:00
Arena: Oxievångs IP, konstgräs

I en spännande match på Oxievångs IP tog Oxie SK emot Malmö United KF i en Division 6 Skåne Sydvästra B match. Trots att arenan var tom på åskådare var det full fart på planen.

Matchen inleddes jämnt och båda lagen visade prov på skicklighet och kämpaglöd. Det dröjde ända till den 22:a minuten innan den första fullträffen kom och det var Oxie SK som tog ledningen genom Moses Njie.

Malmö United KF försökte att komma tillbaka in i matchen men hade svårt att hota Oxies försvar. Istället var det Oxie SK som utökade sin ledning i den 81:a minuten genom Ayman Eneim. Malmö United KF fick även en spelare varnad i den 55:e minuten (Samir El Khodari) och i den 85:e minuten (Mattias Lindell).

Matchen avslutades sedan med ännu ett mål från Oxie SK, denna gång genom Philip Vallberg i den 86:e minuten. Resultatet skrevs till slut 3-0 till Oxie SK och de kunde därmed fira en välförtjänt seger.

Domaren Salman Ahmed Yusuf höll en stabil nivå under hela matchen och hans assisterande domare Mahmoud Al-Sholi och Xhemal Kolgjini gjorde ett utmärkt jobb med att hjälpa till med bedömningarna.

Efter en intensiv match visade Oxie SK att de var det starkare laget på planen och kunde säkra tre viktiga poäng i Division 6 Skåne Sydvästra B.