Match i Division 6 Skåne Sydvästra B, herrar 2023
Matchstart: 2023-08-25 kl 19:00
Arena: Åkarps IP, konstgräs
Publik: 60

I en spännande match mellan Arlövs BI och KSF Srbija Malmö på Åkarps IP, konstgräs, lyckades lagen spela oavgjort med resultatet 1 - 1. Matchen inleddes med intensitet och hårt spel, vilket resulterade i flera varningar för båda lagen.

Det var KSF Srbija Malmö som tog ledningen i den 75:e minuten med ett straffmål av Vladica Stankovic, vilket gav dem en 1-0 ledning. Arlövs BI gav dock inte upp och fortsatte att pressa för en kvittering.

I den 90:e minuten lyckades Arlövs BI göra en sen kvittering genom Arben Krasniqi, som satte dit bollen på en nick och säkrade en poäng för sitt lag.

Matchen avslutades med en utvisning för Dorde Knezevic från KSF Srbija Malmö i den 91:a minuten, vilket gjorde det svårt för dem att hålla undan mot ett kämpande Arlövs BI.

Sammanfattningsvis var det en jämn och välspelad match där båda lagen kämpade hårt för poängen. Publiken på Åkarps IP fick se en underhållande fotbollsmatch med en dramatisk slutminut som resulterade i en poängdelning mellan Arlövs BI och KSF Srbija Malmö.