FF Vuk - Limhamn FC (1 - 0)
Match i Division 6 Skåne Sydvästra B, herrar 2023
Matchstart: 2023-09-09 kl 13:00
Arena: Lindeborgs IP Konstgräs

Matchen mellan FF Vuk och Limhamn FC inleddes på Lindeborgs IP Konstgräs inför en obefintlig publik, på en lördagseftermiddag. Domare Vlatko Kralev hade Moslem Khodayi och Xhemal Kolgjini som assisterande domare.

Det dröjde inte länge innan det blev intensivt på planen, med en varning till Limhamn FC redan i den 14:e minuten till Oskar Lind. Men det var FF Vuk som skulle ta ledningen i matchen. I den 50:e minuten gjorde nummer 17 Aleksa Cincarevic målet som skickade hemmapubliken i extas och gav dem en 1-0 ledning.

Matchen fortsatte vara fysisk, och domaren var tvungen att delat ut fler varningar, en till Abdul Hamid Daknache från Limhamn FC i den 84:e minuten, och en till Flakron Rexha från FF Vuk i den 88:e minuten.

Trots försök från båda lagen att ändra på resultatet, stod sig 1-0 till FF Vuk när slutsignalen ljöd. FF Vuk kunde på så vis fira en välförtjänt seger inför en publik som tyvärr missade en spännande match.