Match i Division 6 Skåne Sydvästra B, herrar 2023
Matchstart: 2023-09-22 kl 19:00
Arena: Bäckagårds IP plan 2
Publik: 57

Fredag kväll bjöd på en spännande match när AC Kvarnby mötte FC Möjligheten i Division 6 Skåne Sydvästra B. Med en publik på 57 personer och Adnan Dzihan som domare, var det dags för avspark på Bäckagårds IP plan 2.

Redan efter 7 minuter tog hemmalaget ledningen, när Sebastian Holmberg Nilsson snyggt satte in bollen. Men gästerna svarade snabbt och efter bara 5 minuter lyckades Ensar Idrizi kvittera till 1-1. Jacob Schagerström fick en varning efter 15 minuter och bara en minut senare fick FC Möjlighetens Khaled Awad straff, som han säkert satte i mål.

Men AC Kvarnby kämpade vidare och efter 30 minuter kunde Sebastian Holmberg Nilsson återigen utöka ledningen till 2-2. Efter det lossnade det rejält för hemmalaget och fram till halvtidsvilan hann även Hugo Otterhag Bengtsson och Victor Fernandes göra varsitt mål, vilket betydde att AC Kvarnby ledde med 4-2.

Andra halvlek började starkt för hemmalaget, när Hugo Otterhag Bengtsson återigen assisterade Sebastian Holmberg Nilsson, som gjorde sitt tredje mål i matchen. FC Möjligheten försökte kämpa sig tillbaka in i matchen och Sandor Varga lyckades göra ett tröstmål för gästerna i matchminut 85. Men AC Kvarnby gav sig inte och när Sebastian Holmberg Nilsson snyggt satte in en straff efter 65 minuter, var det definitivt klart att matchen skulle sluta 7-4 till hemmalaget.

Matchen bjöd på många mål och flera varningar, bland annat för Victor Fernandes och Simon Trygg Pizevski från AC Kvarnby och för Hamid Jan Formuli och Besmir Vinca från FC Möjligheten. Men det var hemmalagets Sebastian Holmberg Nilsson som stod ut som matchens stora stjärna, med sina tre mål och en fantastisk insats på planen.