Match i Division 6 Skåne Sydvästra B, herrar 2023
Matchstart: 2023-09-30 kl 13:00
Arena: Kronetorpsvallen C-plan
Publik: 55

Det var en solig lördagseftermiddag när Arlövs BI tog emot FF Vuk på Kronetorpsvallen C-plan inför en publik på 55 personer. Domaren Sabit Ovcina höll i pipan, assisterad av Salim Asani och Dennis Chukwusomazun Okumbor.

Redan i den 11:e minuten tog FF Vuk ledningen genom Mohammed Abdul Wadoud efter en fin målgivande passning. Arlövs BI försökte kvittera men istället drog FF Vuk ifrån. I den 67:e minuten utökade Carlos Andrés Viera Almeida ledningen och i den 78:e minuten gjorde Aleksander Stefanovic 0-3 till gästerna.

Arlövs BI gav dock inte upp och reducerade i den 89:e minuten genom Razvan-Marius Tudoran. Trots en sen tröstmål lyckades de inte komma närmare och matchen slutade 1-3 till FF Vuk.

Det var en händelserik match med flera varningar och en utvisning för FF Vuk. Trots kämpande insatser från båda lagen var det FF Vuk som kunde ta med sig tre poäng hem från Kronetorpsvallen.