KSF Srbija Malmö - AC Kvarnby (3 - 4)
Match i Division 6 Skåne Sydvästra B, herrar 2023
Matchstart: 2023-09-30 kl 13:00
Arena: Lindängens IP, Malmö konstgräs 2

AC Kvarnby vann en dramatisk match mot KSF Srbija Malmö med 4-3 på Lindängens IP i Division 6 Skåne Sydvästra B. Matchen spelades inför en tom arena på lördagseftermiddagen.

KSF Srbija Malmö tog ledningen i matchens tolfte minut genom Stefan Stojkovic, men AC Kvarnby svarade direkt genom Carl Robert Svensson och kvitterade matchen på bara en minut. AC Kvarnby drog sedan på sig två varningar innan halvtidsvilan, medan Kristijan Stepanovic i KSF Srbija Malmö också fick en varning.

I den andra halvleken tog AC Kvarnby ledningen i matchminut 47 genom en straff av Sebastian Holmberg Nilsson. Men KSF Srbija Malmö kämpade sig tillbaka och kvitterade i minut 60 genom en straff av Vladica Stankovic.

Anel Jasarevic i KSF Srbija Malmö fick en varning i minut 63, och fyra minuter senare tog AC Kvarnby ledningen igen genom Sebastian Holmberg Nilsson, som gjorde sitt andra mål för matchen.

AC Kvarnby säkrade sedan segern genom att Holmberg Nilsson gjorde ytterligare två mål, hans tredje och fjärde för säsongen. KSF Srbija Malmö reducerade i minut 80 genom Stefan Vujcic, men det var för sent och AC Kvarnby vann matchen med 4-3.

KSF Srbija Malmö avslutar därmed årets säsong på en sjunde plats i tabellen. Domare för matchen var Shahroz Hozabri, som assisterades av Almir Nukic och Mohanad Al-Saadi. Publiksiffran var noll på grund av Covid-19-restriktioner.