Match i Division 6 Skåne Sydvästra B, herrar 2023
Matchstart: 2023-09-30 kl 16:00
Arena: Limhamns IP, plan 1, konstgräs
Publik: 22

Limhamn FC mötte Oxie SK på hemmaplan på Limhamns IP, plan 1, med konstgräs. Totalt 22 personer hade tagit sig till arenan för att följa matchen. Domarteamet bestod av Fadi El-Kayed som huvuddomare samt Selman Yalcin och Bozo Oparnica som assisterande domare.

Matchen drog igång kl. 16:00 på lördagseftermiddagen. Redan efter sju minuter gjorde Oxie SK det första målet, signerat av deras nummer 15 Tim Emander. Sedan fortsatte de starkt och efter femton minuter låg bollen återigen i nätet bakom hemmalagets målvakt, detta mål sköt Oxie SKs nummer 6 Kevin Hoxhaj. Limhamn FC försökte kämpa sig tillbaka in i matchen men fick en varning efter 18 minuter till sin nummer 4 Emir Hubanic.

I den 26:e minuten fick dock även Oxie SK en varning till sin nummer 6 Kevin Hoxhaj. Under hela andra halvlek gick spelet främst Oxie SKs väg, och i den 50:e minuten satte deras nummer 11 Ossian Brandin in bollen i nätet för att göra det tredje målet. Slutresultatet av matchen stod sedan klart i den 82:a minuten när Tim Emander gjorde sitt andra mål och Oxie SKs fjärde för matchen. Slutresultatet blev således 0 - 4 till Oxie SK.

Efter resultatet är årets fotbollssäsong avslutad. Limhamn FC hamnade tyvärr längst ner i tabellen medan Oxie SK får glädjas åt en fin säsong i Division 6 Skåne Sydvästra B.