Match i Division 6 Västmanland, herrar 2022
Matchstart: 2022-05-08 kl 13:00
Arena: Björliden 1
Publik: 46

Det var en solig söndagseftermiddag när Valskogs IK tog emot Hed IF på Björliden 1 inför en publik på 46 personer. Domaren Sajad Hosseini höll i pipan tillsammans med assisterande domarna Anders Ejdemark och Mohammad Reza Akbari.

Matchen började intensivt och redan efter 6 minuter drog Max Blom på sig en varning för Valskogs IK. Men det var hemmalaget som tog ledningen efter 31 minuter när Daniel Källberg satte dit 1-0. Bara några minuter senare utökade Adam Eriksson ledningen till 2-0 och Filip Springfeldt gjorde det till 3-0 innan pausen.

I den andra halvleken fortsatte Valskogs IK att dominera och Thom Frank Douhan ökade på till 4-0 efter 54 minuter. Sedan var det dags för Anton Dahl att visa upp sig när han gjorde både 5-0 och 6-0 målet.

Matchen avslutades med en varning för Daniel Källberg i slutet av tilläggstiden. Valskogs IK tog en övertygande seger med 6-0 och visade upp ett starkt spel framför sin hemmapublik. Hed IF hade det tufft och fick lämna planen utan att få in några mål.

En stark insats av Valskogs IK som tar med sig tre poäng och en stor seger till nästa match i Division 6 Västmanland.