FK Sala - Skinnskattebergs SK (2 - 2)
Match i Division 6 Västmanland, herrar 2022
Matchstart: 2022-06-16 kl 19:00
Arena: Annedal

I en jämn och underhållande match mellan FK Sala och Skinnskattebergs SK på Annedal i Division 6 Västmanland hamnade lagen till slut i en 2-2 oavgjord match. Matchen inleddes med ett tidigt ledningsmål för FK Sala, då William Bosell satte 1-0 i den sjunde minuten. Skinnskattebergs SK svarade med en varning till Goran Kadir Abdulla i den 13:e minuten innan FK Sala utökade sin ledning till 2-0 genom Mustafa Khalilzai i den 23:e minuten.

Skinnskattebergs SK gav dock inte upp och reducerade till 2-1 genom Ilyas Abdullahi Hirsi i den 35:e minuten. Mustafa Khalilzai i FK Sala fick en varning i den 41:a minuten innan Skinnskattebergs SK lyckades kvittera till 2-2 genom ett mål av Ilyas Abdullahi Hirsi i den 61:a minuten.

Matchen fortsatte med högt tempo och flera chanser åt båda hållen, men inget av lagen lyckades få in avgörande målet. Skinnskattebergs SK:s Tommi Tuulaniemi fick en varning i den 90:e minuten men resultatet stod sig och matchen slutade 2-2.

En spännande match med många målchanser och en väl genomförd insats av båda lagen. Slutresultatet 2-2 speglade matchens jämna spel och båda lagen fick med sig en poäng var från mötet på Annedal denna torsdag kväll.