Match i Division 6 Västmanland, herrar 2022
Matchstart: 2022-06-30 kl 19:00
Arena: Brandthovda A
Publik: 30

I en intensiv match mellan Gäddeholms FF och Wahlsta SK på Brandthovda A, resulterade matchen i en 1-1 oavgjord.

Det var Gäddeholms FF som tog ledningen i den 17:e minuten, när Abdulwahhab Khalid Dheyab slog in bollen i mål och gav sitt lag en tidig ledning. Gäddeholms FF höll sig framme och hade flera chanser att utöka sin ledning, men lyckades inte sätta dit fler bollar.

Wahlsta SK kämpade för att komma tillbaka in i matchen, och deras ansträngningar belönades precis innan halvtid. I den 45:e minuten lyckades Kaed Mohammad Nasser kvittera för Wahlsta SK och fick därmed med sig ett viktigt mål inför den andra halvleken.

Den andra halvleken fortsatte i samma intensiva tempo, och båda lagen försökte hitta det avgörande målet. Båda lagen fick flera varningar under matchens gång, med spelare från både Gäddeholms FF och Wahlsta SK som hamnade i domarens blickfång.

Trots flera chanser från båda lagen att ta ledningen, så lyckades ingen av dem få in bollen i nätet och matchen slutade 1-1. En spännande och välspelad match som slutade med delad poäng, och publiken på Brandthovda A bjöds på en underhållande fotbollskväll.