Match i Division 6 Västmanland, herrar 2022
Matchstart: 2022-06-30 kl 19:00
Arena: Hedvallen
Publik: 68

Hed IF och Skinnskattebergs SK möttes på Hedvallen inför en publik på 68 personer en torsdag kväll. Domaren Elton Paloja hade god kontroll på matchen tillsammans med assisterande domare Ledion Selmani och Elton Kaciku Gasi.

Matchen var jämn och intensiv, men det var Skinnskattebergs SK som tog ledningen strax innan halvtid. I den nionde tilläggsminuten av första halvlek satte Hamayoon Bostan Ali bollen i nätet och gav sitt lag ledningen med 1-0.

I andra halvlek försökte Hed IF komma tillbaka men hade svårt att få hål på Skinnskattebergs försvar. Trots flertalet chanser att kvittera lyckades de inte få in bollen och matchen slutade 0-1 till Skinnskattebergs SK.

Det blev en tuff match med flera varningar utdelade, bland annat till Alireza Ahmadi från Skinnskattebergs SK, André Berggren från Hed IF och Yosuf Ahmadi också från Skinnskattebergs SK.

Skinnskattebergs SK kunde till slut hålla undan och ta med sig tre poäng hem från Hedvallen i denna Division 6 Västmanland-match.