Match i Division 6 Västmanland, herrar 2022
Matchstart: 2022-08-25 kl 19:00
Arena: Ramnäs IP
Publik: 37

I en spännande match mellan Ramnäs IF och Gäddeholms FF på Ramnäs IP, såg vi båda lagen kämpa för att få med sig tre poäng. Det var Gäddeholms FF som tog ledningen i den 13:e minuten genom Rasmus Wallenius, men Ramnäs IF svarade snabbt tillbaka när Isak Hermansson kvitterade i den 17:e minuten.

Gäddeholms FF visade dock en starkare spel under resten av matchen och tog återigen ledningen i den 30:e minuten genom Johan Lundh. Trots flera försök från Ramnäs IF att komma tillbaka, lyckades Gäddeholms FF hålla sig i ledning resten av matchen.

Matchen blev intensiv och domaren Elton Paloja var tvungen att dela ut flera varningar till båda lagen. Anton Holmgren, Anton Gabrielsson, Magnus Kuusela, Dennis Hagström och Mikael Bohlin fick alla varningar under matchen.

I den 87:e minuten säkrade Gäddeholms FF segern när Olle Ålund satte dit 1-3 målet. Trots försök från Ramnäs IF att komma tillbaka, stannade resultatet vid 1-3 till Gäddeholms FF när domaren blåste av matchen.

En stark prestation från Gäddeholms FF som visade att de var det starkare laget denna kväll. Publiken på Ramnäs IP såg en underhållande match med bra fotboll och spänning ända till slutsignalen.