Match i Division 6 Västmanland, herrar 2022
Matchstart: 2022-09-04 kl 17:30
Arena: Råby IP 3 (konstgräs)
Publik: 37

Det var en spännande match på Råby IP 3 när Babylon FK tog emot Hed IF i Division 6 Västmanland. Med bara 37 åskådare på plats var det ändå en intensiv match som bjöd på flera chanser åt båda lagen.

Domaren Arlind Kaciku höll ett stadigt grepp om matchen och Assisterande domare Yan Stephy Kouandio Djeugou och Esrom Afewerki hade full koll på spelet.

Det dröjde ända till den 72:a minuten innan första målet kom. Tyvärr för Hed IF var det ett självmål som gav Babylon FK ledningen med 1-0.

Efter detta målet fick hemmalaget blodad tand och tre minuter senare utökade de sin ledning. Mather Mohammed var den som stod för målet och satte dit 2-0 till Babylon FK.

Trots flera försök från båda lagen så lyckades ingen av dem göra fler mål och matchen slutade 2-0 till Babylon FK. Hed IF kämpade tappert men kunde inte komma ikapp efter de två målen från Babylon FK.

En välspelad match som bjöd på spänning och några fina mål från hemmalaget. Babylon FK tar med sig tre poäng och fortsätter sin jakt på avancemang i tabellen.