Hornafrik Ungdomsförening IF - Gäddeholms FF 1 - 0

Hornafrik Ungdomsförening IF - Gäddeholms FF (1 - 0)
Match i Division 6 Västmanland, herrar 2022
Matchstart: 2022-09-04 kl 15:00
Arena: Råby IP 3 (konstgräs)
Publik: 100

Matchen mellan Hornafrik Ungdomsförening IF och Gäddeholms FF spelades på Råby IP 3 inför en publik på 100 personer. Domaren Neftaly Lopez höll i domarklubban med assisterande domare Milenkho Villafana Rozo och Lulzim Bytyqi vid sin sida.

Matchen började jämnt med båda lagen skapade chanser, men det var Hornafrik Ungdomsförening IF som tog ledningen i den 45:e minuten. Ukash Abdi Mohamud satte dit en straff och gjorde matchens enda mål. Gäddeholms FF försökte desperat att komma tillbaka, men Hornafrik Ungdomsförening IF försvarade sig väl och höll undan.

I den 88:e minuten drog dock en spelare från Hornafrik Ungdomsförening IF på sig en varning. Mohamednashad Abdi Osman visade lite för mycket entusiasm i närkampen och belönades med en varning från domaren.

Efter 90 minuter blåste domaren av matchen och Hornafrik Ungdomsförening IF kunde fira en knapp seger med 1-0. Gäddeholms FF fick åka hem utan poäng denna gång. En välspelad match som bjöd på spänning ända till slutsignalen.