FC Europe Juniors - Skinnskattebergs SK 3 - 2

FC Europe Juniors - Skinnskattebergs SK (3 - 2)
Match i Division 6 Västmanland, herrar 2022
Matchstart: 2022-09-08 kl 19:00
Arena: Bäckby IP

Det var en spännande match mellan FC Europe Juniors och Skinnskattebergs SK på Bäckby IP i Division 6 Västmanland för herrar. Trots att det inte fanns någon publik på plats gav lagen sitt allt inför domaren Roberto Delgado Gutierrez och de assisterande domarna Massoud Ehsami och Shadiar Kardo Ahmed.

Matchen började jämnt, men det var FC Europe Juniors som tog ledningen i den 26:e minuten genom Yunis Nasir Mahamud, som sätter bollen i mål och får sitt lag att gå upp i ledningen med 1-0. I den 36:e minuten får Idiris Nasir Mahamud från FC Europe Juniors en varning.

Kort före halvtid lyckas Yunis Nasir Mahamud göra ännu ett mål, vilket ger FC Europe Juniors en 2-0 ledning inför pausen.

I den andra halvleken fortsätter FC Europe Juniors att dominera och i den 57:e minuten utökar David Sjödahl ledningen till 3-0. Skinnskattebergs SK kämpar dock på och i den 65:e minuten lyckas Hamayoon Bostan Ali reducera till 3-1.

I den 84:e minuten gör Skinnskattebergs SK's Martin Jansson ännu ett mål, vilket ger laget hopp om en comeback. Trots en intensiv slutspurt lyckas de inte komma närmare och matchen slutar 3-2 till FC Europe Juniors.

I slutskedet av matchen får Idiris Nasir Mahamud sin andra varning och blir utvisad, vilket gör det svårt för FC Europe Juniors att behålla ledningen. Men laget håller ut och tar tre poäng i denna spännande match.