Babylon FK - Skinnskattebergs SK (1 - 1)
Match i Division 6 Västmanland, herrar 2022
Matchstart: 2022-09-15 kl 20:00
Arena: Råby IP 3 (konstgräs)
Publik: 20

I en intensiv match på Råby IP 3 mellan Babylon FK och Skinnskattebergs SK, slutade det hela med en 1-1 oavgjord. Matchen startade kl 20:00 på torsdag kväll inför en publik på 20 personer.

Domaren Elton Paloja höll i trådarna med assistans av Hossein Hashimi och Lulzim Bytyqi. Matchen var fysisk och båda lagen visade stor vilja att vinna.

I den 25:e minuten drog Skinnskattebergs Alireza Ahmadi på sig en varning efter en hård tackling. Strax efter, i den 54:e minuten, fick Babylon FK:s William Lazo Vasquez också en varning.

I den 55:e minuten fick Babylon FK en förtjänt ledning genom Khaled Tarabishi Moselmani, som skickade in bollen i mål och ställningen blev 1-0 till hemmalaget.

Babylon FK:s Tarabishi Moselmani var dock nära på att bli utvisad efter att ha dragit på sig en till varning i den 65:e minuten. Skinnskattebergs SK höll sig kvar i matchen och lyckades kvittera i den 90:e minuten genom Walid Ghassan Hassan Rabia.

Matchen slutade 1-1 och båda lagen kunde ta med sig en poäng vardera i Division 6 Västmanland. En hårdkampad match med mycket kamp och spänning fram till sista slutsignalen.