Match i Division 7 Dalarna Södra, herrar 2023
Matchstart: 2023-05-07 kl 19:00
Arena: Sportfältets konstgräs
Publik: 65

Swesom FC U visade sig vara det överlägsna laget när de mötte Hedemora BoIS på söndag kväll. Matchen spelades på Sportfältets konstgräs och det var 65 personer på plats för att se matchen. Domaren för kvällen var Mikael Lindfors.

Matchen började bra för Swesom FC U när Jeylaani Nur Mahamuud gjorde mål redan efter fem minuter. Det var ett mål som satte tonen för resten av matchen. Bara två minuter senare gjorde Hamza Ahmed Swesom FC U:s andra mål. Efter tretton minuter hade Jeylaani Nur Mahamuud gjort sitt andra mål för kvällen, och nickmålade in bollen.

Swesom FC U fortsatte att dominera matchen och i den 45:e minuten gjorde Jeylaani Nur Mahamuud sitt tredje mål för kvällen, vilket betydde hat trick för honom. Efter sextiotre minuter gjorde Faysal Nuradin Abukar Swesom FC U:s femte mål.

Hedemora BoIS kämpade hårt för att komma tillbaka in i matchen och i den 82:a minuten lyckades Oliwer Hjort göra ett mål för bortalaget. Men det var för sent för dem att vända matchen.

Swesom FC U var ett starkt och samspelt lag och i den 87:e minuten gjorde Faysal Nuradin Abukar sitt andra mål för kvällen och satte slutresultatet till 6-1 för Swesom FC U. Matchen var över och Swesom FC U hade vunnit en övertygande seger mot Hedemora BoIS.