Match i Division 7 Dalarna Södra, herrar 2023
Matchstart: 2023-05-18 kl 18:00
Arena: Säters IP A-plan
Publik: 63

I en spännande match på Säters IP A-plan mellan Säters IF FK U och Islingby IK lyckades hemmalaget ta hem segern med ett slutresultat på 5-4.

Det var ett målrikt möte där Säters IF FK U inledde starkt med Sabir Osman som öppnade målskyttet redan i den 9:e minuten. Islingby IK svarade dock snabbt genom Hjalmar Isberg som kvitterade i den 19:e minuten. Gustaf Österberg satte sedan 2-1 till Säters IF FK U i den 29:e minuten innan Marco Jorge från Islingby IK återigen kvitterade till 2-2 i den 34:e minuten.

Marek Hedeszynski och Sabir Osman fortsatte sedan målfesten för Säters IF FK U med varsitt mål i den 40:e och 43:e minuten. Osman följde även upp med sitt tredje mål för kvällen på straff i den 48:e minuten vilket gav Säters IF FK U en ledning på 5-2.

Trots en sen reducering från Hjalmar Isberg på straff i den 79:e minuten och Marco Jorges nickmål i den 84:e minuten lyckades Islingby IK inte komma ikapp till slut och matchen slutade 5-4 till Säters IF FK U.

En intensiv match som bjöd på många mål och dramatik framför de 63 åskådarna på plats. Ismail Atak var domare för kvällen och höll ett bra grepp om matchen tillsammans med sina assisterande domare Adam Burell och Klara Hultgren.