Säters IF FK U - Swesom FC U (2 - 2)
Match i Division 7 Dalarna Södra, herrar 2023
Matchstart: 2023-05-29 kl 19:30
Arena: Säters IP A-plan

På en solig måndag kväll möttes Säters IF FK U och Swesom FC U på Säters IP A-plan i en spännande match i Division 7 Dalarna Södra. Trots att det inte fanns någon publik på plats för att heja fram lagen, bjöd båda lagen på en intensiv och underhållande fotbollsmatch.

Matchen inleddes med ett högt tempo och redan efter 20 minuter drog domaren upp det gula kortet för Swesoms Abdinasir Osman Husen efter en tuff tackling. Swesom FC U tog sedan ledningen i den 56:e minuten när Ahmed Deeq Abdulle prickade in 0-1.

Säters IF FK U fick en varning i den 65:e minuten när Linus Österberg fällde en motståndare. Swesom FC U ökade sedan sin ledning till 0-2 i den 75:e minuten genom Abdirisaq Saalah Mohamud.

Men Säters IF FK U visade prov på kämpaglöd och reducerade till 1-2 i den 82:a minuten när Munir Osman lyckades överlista Swesoms målvakt. I den 89:e minuten fick Säters IF FK U en straff och Munir Osman stegade upp och kunde säkert placera in bollen i mål, vilket resulterade i kvittering 2-2.

Matchen slutade sedan oavgjort 2-2 och båda lagen kunde plocka med sig en poäng var från denna tuffa drabbning. En välspelad match med flera spännande mål och händelser som höll både spelare och åskådare på tårna ända till slutsignalen.