Krylbo IF U - Swesom FC U (2 - 0)
Match i Division 7 Dalarna Södra, herrar 2023
Matchstart: 2023-06-12 kl 19:00
Arena: Krylbo IP

Matchen mellan Krylbo IF U och Swesom FC U på Krylbo IP började med en intensiv start där båda lagen kämpade för att ta kontroll över spelet. Domaren Ewasali Ahmadi var snabb med att dra upp ett antal varningar för båda lagen, och Swesom FC U fick även en spelare utvisad redan i den första halvleken.

Trots reducerat antal spelare lyckades Swesom FC U hålla emot och matchen stod länge och vägde. Men i den 64:e minuten var det Krylbo IF U som bröt dödläget när Dagmawi Yared Deberwork satte 1-0-målet.

Efter målet fick Krylbo IF U en extra energiboost och fortsatte att pressa på. I den 83:e minuten utökade Dagmawi Yared Deberwork sin målskörd och satte 2-0-målet som blev matchens sista mål.

När slutsignalen ljöd stod det klart att Krylbo IF U hade vunnit matchen med 2-0 mot serieledarna Swesom FC U. En välspelad match där Krylbo IF U visade att de inte tänker ge upp trots sin placering i tabellen.