Hedemora BoIS - Krylbo IF U (0 - 4)
Match i Division 7 Dalarna Södra, herrar 2023
Matchstart: 2023-06-16 kl 19:00
Arena: Vasaliden Arena

I fredagskvällens match på Vasaliden Arena möttes Hedemora BoIS och Krylbo IF U i Division 7 Dalarna Södra. Trots att publiken var obefintlig på läktaren, var spelarna redo att ge allt på planen under domaren Abdulzhan Tursunovs ledning.

Redan fem minuter in i matchen tog Krylbo IF U ledningen genom Ebrima Njie, som även utökade lagets ledning till 2-0 endast två minuter senare. Hedemora BoIS kämpade för att komma ikapp, men Krylbo IF U fortsatte att dominera spelet.

I den andra halvleken fortsatte Krylbo IF U att visa sin överlägsenhet på planen. Seim Tedros Habte gjorde 3-0 målet och Noel Bäckström avslutade målskyttet genom att göra 4-0 på straff i den 77:e minuten.

När slutsignalen ljöd stod det klart att Krylbo IF U hade vunnit matchen med 4-0 mot Hedemora BoIS. En imponerande insats av Krylbo IF U som säkrade tre viktiga poäng i Division 7 Dalarna Södra. Hedemora BoIS får återvända till träningsplanen för att arbeta på sitt försvarsspel inför kommande matcher.