Skogsbo-Avesta IF/Fors IK U - Krylbo IF U 0 - 3

Skogsbo-Avesta IF/Fors IK U - Krylbo IF U (0 - 3)
Match i Division 7 Dalarna Södra, herrar 2023
Matchstart: 2023-08-30 kl 18:00
Arena: Klockarvallen A
Publik: 152

På Klockarvallen A i Dalarna spelade Skogsbo-Avesta IF/Fors IK U mot Krylbo IF U i division 7 på onsdag kväll. Inför en publik på 152 människor blåste domaren Noel Hildensjö igång matchen.

Matchen inleddes jämnt, men det var Krylbo IF U som tog ledningen genom Sirak Zewenggal efter nio minuters spel. Krylbo började ta över matchen och skapade flera farliga lägen, medan de bakåt höll en tät försvarslinje. Skogsbo-Avesta IF/Fors IK U försökte hitta in i matchen igen, men det ville sig inte riktigt för dem.

I minut 27 utökade Hampus Wallman Krylbos ledning till 2-0. Skogsbo-Avesta IF/Fors IK U fick flera varningar under matchen, medan Krylbo IF U lyckades hålla sig borta från domarens bok. Krylbos försvar stod stabilt, och i minut 70 gjorde Wallman sitt andra mål för kvällen och ökade ledningen till 3-0.

Matchen avslutades med några fler varningar för båda lagen. Slutresultatet blev 3-0 till Krylbo IF U, som tog sin andra seger för säsongen. Skogsbo-Avesta IF/Fors IK U fick lämna planen utan att ha lyckats göra några mål.