Islingby IK - Skogsbo-Avesta IF/Fors IK U 2 - 4

Islingby IK - Skogsbo-Avesta IF/Fors IK U (2 - 4)
Match i Division 7 Dalarna Södra, herrar 2023
Matchstart: 2023-09-02 kl 13:00
Arena: Tunets IP A

Det var en intensiv match mellan Islingby IK och Skogsbo-Avesta IF/Fors IK U på Tunets IP A. Trots att publiksiffran var noll, var det en spännande match med många mål och händelser.

Det var Islingby IK som tog ledningen efter bara sju minuter genom Marco Jorge, som lyckades göra ett nickmål. Men Skogsbo-Avesta IF/Fors IK U kvitterade innan halvtid genom Angelo Chilo, vilket gjorde det 1-1 inför pausvilan.

I den andra halvleken drog matchen igång på allvar med flera varningar, varav en ledde till en utvisning för Islingby IK:s Biniyam Major Bereka. Skogsbo-Avesta IF/Fors IK U utnyttjade numerärt överläge och gjorde mål genom Edvin Johansson och ökade sedan på sin ledning med mål av Liam Sjöström och Patrik Hammarström.

Islingby IK gav inte upp och lyckades reducera genom Wiggo Björlund, men det var inte tillräckligt då Skogsbo-Avesta IF/Fors IK U höll sin ledning och matchen slutade 2-4 till bortalaget. En intensiv match med många händelser och mål, där Skogsbo-Avesta IF/Fors IK U visade styrka och tog med sig tre poäng hem.