Match i Division 7 Norra Dalarna, herrar 2022
Matchstart: 2022-05-16 kl 19:00
Arena: Lillåvallen
Publik: 50

Det var en spännande match mellan Orsa IF FK och Mockfjärds BK på Lillåvallen i Division 7 Norra Dalarna. Publiken var på plats för att stödja sina lag och heja fram dem till seger.

Matchen började jämnt och båda lagen kämpade för att ta ledningen. Det var Mockfjärds BK som först lyckades göra mål genom Simon Bustad i den 21:a minuten, vilket gav dem en 1-0 ledning.

Orsa IF FK svarade snabbt och kvitterade genom Salman Ali Ghulami i den 28:e minuten, vilket gjorde att ställningen var 1-1.

I den andra halvleken fortsatte båda lagen att kämpa hårt och det var Mockfjärds BK som till slut lyckades göra ett avgörande mål genom Emil Nilsson i den 63:e minuten, vilket gav dem en 2-1 ledning.

Orsa IF FK försökte att komma tillbaka och pressade på för en kvittering, men Mockfjärds BK försvarade sig bra och lyckades hålla undan och ta med sig segern hem.

Domaren Senad Omerbasic blåste av matchen och Mockfjärds BK kunde fira en viktig seger medan Orsa IF FK fick lämna planen besvikna. Publiken applåderade båda lagen för deras insatser och matchen avslutades på ett sportsligt sätt.