Match i Division 7 Norra Dalarna, herrar 2022
Matchstart: 2022-06-16 kl 18:00
Arena: Ryavallen

Den här torsdagkvällen möttes IF Nornan och Malungs IF U på Ryavallen i Division 7 Norra Dalarna. Trots att arenan var tom på publik var det en intensiv match som bjöd på många målchanser och flera solokörningar från båda lagen.

IF Nornan drog på sig första varningen efter bara 13 minuter när Fardin Kazemi slog ner en motståndare. Kort därefter fick även Malungs Yusuf Ali Yusuf en varning för en liknande tackling.

Efter en jämn första halvlek var det hemmalaget som tog ledningen i den 37:e minuten. Mohsen Ahmadi fick en fin boll och sköt in 1-0 för IF Nornan.

Men Malungs IF U skulle snabbt replikera och fyra minuter senare kvitterade Stefan Radomirovic på frispark.

I den andra halvleken var det Malung som skulle ta över alltmer, och bara tio minuter efter paus stod det 1-2 genom Siem Ykaalo. Han skulle sedan bli matchhjälte genom att göra sitt andra mål för kvällen i den 63:e minuten.

IF Nornan fick dock en chans att komma tillbaka när Emran Ibrahimi blev utvisad efter cirka en timmes spel. Hemmalaget fick också straff i den 70:e minuten som Reza Ahmadi förvaltade på bästa sätt – 2-3 och spänning i matchen igen!

Men trots att IF Nornan försökte i slutet lyckades man aldrig kvittera, och Malungs IF U kunde bärga tre poäng på bortaplan. Avslutningsvis fick Anders Lindholm i Malungs IF U också en varning, men det påverkade inte resultatet. En intensiv match som bjöd på många målchanser och fina prestationer från båda lagen.