Match i Division 7 Norra Dalarna, herrar 2022
Matchstart: 2022-06-20 kl 19:00
Arena: Oxbergs IP
Publik: 34

Publiken på Oxbergs IP fick se en händelserik match mellan Älvdalens IF FK och Malungs IF U i Division 7 Norra Dalarna. Matchen startade jämnt men det var Malungs IF U som tog ledningen i den 27:e minuten genom en snygg målgörare av Marius Mörkfors.

Älvdalens IF FK fick det kämpigt och läget förvärrades när Mohammad Samir Fatimi blev utvisad i den 30:e minuten. Malungs IF U utnyttjade numerärt överläget och utökade ledningen till 0-2 genom David Norgren i den 39:e minuten.

Men Älvdalens IF FK gav inte upp och reducerade innan halvtid genom Daniel Nyström, vilket gav dem ny energi inför andra halvlek. I den 55:e minuten kvitterade Anton Persson för Älvdalen 2-2 och det såg ut som att matchen kunde gå åt vilket håll som helst.

Men Malungs IF U visade sin styrka och Anton Berg satte 2-3 i den 60:e minuten. Trots en straffmiss av Älvdalens IF FK i den 78:e minuten var det Malungs IF U som höll huvudet kallt och André Eriksson fastställde slutresultatet till 2-4 i den 80:e minuten.

Matchen bjöd på spänning, mål och dramatik vilket underhöll publiken på plats. Malungs IF U kunde till sist fira en välförtjänt seger medan Älvdalens IF FK får ta nya tag inför nästa match.