Orsa IF FK - IF Nornan (0 - 0)
Match i Division 7 Norra Dalarna, herrar 2022
Matchstart: 2022-06-20 kl 19:00
Arena: Lillåvallen

I en intensiv match på Lillåvallen stod det till slut 0-0 mellan Orsa IF FK och IF Nornan. Matchen, som spelades inför en nollpublik på måndag kväll, präglades av tuffa dueller och bra försvarsinsatser från båda lagen.

Domaren Almir Alisic hade en del att jobba med under matchen, med tre varningar delades ut. IF Nornans Reza Ahmadi fick en varning i den 28:e minuten, följt av lagkamraten Fardin Kazemi i den 80:e minuten. Även Orsa IF FK:s Ahmed Idris drog på sig en varning i den 82:a minuten.

Trots att båda lagen hade sina chanser att göra mål lyckades ingen av dem hitta nätet under de 90 minuterna. Orsa IF FK och IF Nornan får därför nöja sig med en poäng vardera i Division 7 Norra Dalarna.

Den mållösa matchen visade ändå på hög intensitet och kämparanda från båda lagen, vilket bådar gott inför de kommande matcherna i serien. Efter en match med många hårda dueller och tuffa tag på planen kunde publiklösa matchen summeras till 0-0 och en poäng vardera för Orsa IF FK och IF Nornan.