Äppelbo AIK - Mockfjärds BK (0 - 5)
Match i Division 7 Norra Dalarna, herrar 2022
Matchstart: 2022-06-23 kl 19:00
Arena: Gullängens IP A

Matchen mellan Äppelbo AIK och Mockfjärds BK på Gullängens IP A var en enkel match för bortalaget som vann med hela 5-0. Simon Bustad var den store matchhjälten för Mockfjärds BK med en imponerande hat trick.

Redan i den 28:e minuten tog gästerna ledningen genom Simon Bustad. Han utökade sedan ledningen med ett straffmål i den 49:e minuten. Äppelbo AIK hade svårt att hänga med och det dröjde inte länge förrän Bustad gjorde sitt tredje mål i matchen i den 58:e minuten.

Äppelbo AIK hade en svår kväll och lyckades även göra ett självmål i den 66:e minuten, vilket ledde till att Mockfjärds BK kunde utöka sin ledning till 4-0. I den 87:e minuten stängde Joel Berg Hindrikes matchen med att göra 5-0 för bortalaget.

Matchen präglades av hårda tag och flera varningar delades ut, främst till Äppelbo AIK. Emil Stolpe fick två varningar och blev utvisad i den 90:e minuten.

Mockfjärds BK visade prov på effektivitet och tog med sig en övertygande seger med sig hem från Gullängens IP A.Äppelbo AIK får åka hem och ladda om inför nästa match.