Match i Division 7 Norra Dalarna, herrar 2022
Matchstart: 2022-08-08 kl 19:00
Arena: Mockfjärds IP
Publik: 67

Mockfjärds BK hade en lätt match mot Äppelbo AIK på måndag kväll på Mockfjärds IP. Mockfjärds BK redan överlägsna i tabellen mötte ett lag som ligger sist i tabellen och som inte riktigt hade något att spela för. Mockfjärds BK gick direkt på offensiven, och i den 20:e minuten kom det första målet genom Jethro Ryan Haugaard-Bush.

Äppelbo AIK försökte ta tillbaka matchen, men Mockfjärds BK var för starka. I den 32:a minuten utökade Marcus Homman Mockfjärds BK:s ledning. I pausen stod det 2-0 till Mockfjärds BK.

I andra halvlek fortsatte Mockfjärds BK att dominerade matchen och i den 59:e minuten satte Max Eljas 3-0. Jakob Westergren ökade ledningen till 4-0 i den 66:e minuten. Mockfjärds BK fortsatte att pressa Äppelbo AIK och Marcus Homman satte även 5-0 på straff i den 71:a minuten.

Mockfjärds BK gjorde även det sjätte målet i den 77:e minuten genom Filip Paulsen. Äppelbo AIK försökte och satsade offensivt men lyckades inte göra några mål. Matchen slutade 6-0 till Mockfjärds BK.

Matchen var en tydlig demonstration av Mockfjärds BK:s kvaliteter på och utanför planen, medan Äppelbo AIK nu står inför en tuff uppgift att hämta in förlorade poäng i tabellen.