IF Nornan - Älvdalens IF FK (6 - 1)
Match i Division 7 Norra Dalarna, herrar 2022
Matchstart: 2022-08-21 kl 15:00
Arena: Ryavallen

Matchen mellan IF Nornan och Älvdalens IF FK på Ryavallen blev en riktig målfest där hemmalaget dominerade från början till slut.

Redan efter 21 minuter tog IF Nornan ledningen genom Emran Ibrahimi, som också skulle komma att bli matchens lirare med ett hat trick. Bara fyra minuter senare ökade Jens Thors på ledningen till 2-0 och Zoltan Havadtöi gjorde även han sitt första mål i matchen i den 35:e minuten.

I den andra halvleken fortsatte IF Nornan att dominera och Emran Ibrahimi utökade ledningen till 4-0 efter 65 minuter. Han tog även på sig en varning i matchen, precis som Mohammed Mohammadi från Älvdalens IF FK och Yasin Arafid.

IF Nornan fortsatte att imponera och Emran Ibrahimi fullbordade sitt hat trick och Zoltan Havadtöi sin dubbel när de ökade på till 6-0 i den 85:e minuten. Älvdalens IF FK skulle dock få med sig något positivt när Liam Lovén reducerade till 6-1 i den 88:e minuten.

Matchen avslutades sedan på ett lite mer turbulent sätt när Mohammed Mohammadi från Älvdalens IF FK drog på sig sin andra varning och blev utvisad.

Med slutsiffrorna 6-1 visade IF Nornan att de är ett starkt lag i Division 7 Norra Dalarna och Älvdalens IF FK får ta med sig erfarenheten och sätta fokus på att komma tillbaka starkare i nästa match.