Simonstorps IF - Norsholms IF (2 - 1)
Match i Division 7 Östergötland Norra, herrar 2022
Matchstart: 2022-05-07 kl 11:00
Arena: Himmelstalund Södra

I en spännande match mellan Simonstorps IF och Norsholms IF på Himmelstalund Södra, som spelades inför en publik på noll personer, var det Simonstorps IF som till slut kunde vinna med 2-1.

Matchen inleddes intensivt och redan i den 33:e minuten fick Jörgen Karlsson från Norsholms IF en varning. I den 41:a minuten var det dock Norsholms IF som tog ledningen genom Wictor Wisth, vilket gjorde att de gick till pausvila med en 1-0-ledning.

I den andra halvleken kämpade Simonstorps IF sig tillbaka in i matchen och i den 73:e minuten kunde Adam Wastesson kvittera till 1-1. När det bara var sju minuter kvar av matchen var det sedan Casper Käll från Simonstorps IF som avgjorde med sitt mål, vilket innebar att slutresultatet blev 2-1 till Simonstorps IF.

Matchen avslutades med en varning till Casper Käll från Simonstorps IF i den 90:e minuten. Domaren för dagen var Alen Turcinhodzic, och matchen bjöd på spännande och intensiv fotboll ända till slutsignalen. Simonstorps IF kunde till slut ta tre viktiga poäng i Division 7 Östergötland Norra, herrar.