Matchstart: 2022-06-07 kl 19:00
Arena: Grosvads IP
Publik: 73

På Grosvads IP möttes Finspångs FK B och Simonstorps IF i en spännande match i Division 7 Östergötland Norra, herrar. Publiken, bestående av 73 åskådare, var laddad för en intensiv drabbning.

Domaren Enis Muratagic blåste igång matchen och redan efter fyra minuter tog bortalaget ledningen genom Adam Wastesson. Finspångs försvar hade svårt att hålla emot och i den 32:a minuten ökade Wastesson på till 2-0 för Simonstorps IF.

Efter en stunds spel i den andra halvleken fullbordade Wastesson sitt hat trick genom att göra sitt tredje mål i matchen, vilket innebar 3-0 till gästande laget. Finspångs FK B kämpade för att komma tillbaka in i matchen, men Simonstorps IF höll ett stabilt försvarsspel.

I den 72:a minuten utökade Simon Lundkvist ledningen för bortalaget till 4-0, vilket också blev slutresultatet. Finspångs FK B försökte göra en upphämtning, men Simonstorps IF höll undan och kunde säkra en övertygande seger.

Efter slutsignalen firade Simonstorps IF spelarna sin seger medan Finspångs FK B fick ta sig an nästa match med förhoppningar om bättre lycka. En imponerande prestation av Adam Wastesson och Simonstorps IF som tog med sig tre poäng hem från Grosvads IP.