Matchstart: 2022-06-12 kl 18:30
Arena: MAXIvallen
Publik: 75

Det var en intensiv match på MAXIvallen när Eneby BK B tog emot Azech oldboys BK i Division 7 Östergötland Norra. De 75 åskådarna som hade tagit sig till arenan förväntade sig en spännande match, och de fick verkligen se ett underhållande möte.

Redan efter 7 minuter tog Azech oldboys BK ledningen genom Johannes Yavsan, men Eneby BK B svarade direkt genom Fabrice Jordy Christopher Diezer och kvitterade till 1-1. Azech oldboys BK var dock inte nöjda med det och fortsatte att pressa på. Innan halvtid hade de lyckats göra två mål till genom Vialy Estifanous och Johannes Yavsan, vilket gav dem en 3-1 ledning inför pausen.

I den andra halvleken fortsatte Azech oldboys BK att dominera och utöka sin ledning. George Tekmen gjorde 4-1 innan Fabrice Jordy Christopher Diezer reducerade för Eneby BK B till 4-2. Men Azech oldboys BK slutade inte att visa målform och Semir Gezici satte dit 5-2, vilket också blev slutresultatet.

Matchen var inte bara intensiv på planen, utan även utanför. Både lagen drog på sig flera varningar, och Azech oldboys BK fick till och med en spelare utvisad. Trots det var det en fair match där båda lagen kämpade tappert.

Eneby BK B får nu ladda om inför nästa match för att försöka ta revansch, medan Azech oldboys BK tar med sig den övertygande segern till nästa möte. Publiken på MAXIvallen bjöds på en spännande och händelserik match som de sent kommer att glömma.