Match i Division 7 Östergötland Norra, herrar 2022
Matchstart: 2022-06-18 kl 12:30
Arena: Grosvads IP
Publik: 69

Det var en spännande match mellan Finspångs FK B och Eneby BK B på Grosvads IP där hemmalaget lyckades vända ett tvåmålsunderläge till seger med 3-2 inför en publik på 69 personer.

Eneby BK B tog ledningen i den 27:e minuten genom Fabrice Jordy Christopher Diezer, som styrde in bollen i mål efter en fin passning. Bara några minuter senare ökade de sin ledning till 2-0 genom Danilo Predragovic i den 61:a minuten.

Men Finspångs FK B gav inte upp och kämpade sig tillbaka in i matchen. Nikola Tomic reducerade till 1-2 i den 63:e minuten och bara åtta minuter senare kvitterade Ermin Sedic till 2-2.

I den 74:e minuten tog Finspångs FK B ledningen för första gången i matchen när Melwin Lager sköt in 3-2. Eneby BK B försökte komma tillbaka, men lyckades inte göra fler mål. Wilhelm Sjöblom fick en varning i den 75:e minuten för Eneby BK B.

Domaren blåste av matchen och Finspångs FK B kunde fira en viktig seger på hemmaplan. En kämpainsats och en imponerande vändning från hemmalaget!