Lotorps IF - Norsholms IF (5 - 4)
Match i Division 7 Östergötland Norra, herrar 2022
Matchstart: 2022-06-19 kl 17:00
Arena: Bruksvallen

Matchen mellan Lotorps IF och Norsholms IF på Bruksvallen bjöd på en riktig målfest där Lotorps IF till slut drog det längsta strået och vann med 5-4.

Det var Norsholms IF som inledde målskyttet redan efter tre minuter genom Lucas Peterson, och de utökade sin ledning till 2-0 genom Zoltan Vajda efter 12 minuter. Lotorps IF reducerade dock genom Ludvig Johansson som satte dit en straff i den 23:e minuten.

Norsholm lyckades sedan göra 3-1 genom Svante Orraryd, innan Ludvig Johansson igen reducerade för Lotorps IF och skapade spänning i matchen.

I den andra halvleken var det Lotorps IF som tog över spelet och Sebastian Skuja kvitterade till 3-3 efter 75 minuters spel. Ludvig Johansson fortsatte sitt målkalas och gjorde både 4-3 och 5-3 för Lotorps IF med bara några minuter kvar av matchen.

Norsholms IF gav inte upp och reducerade till 5-4 genom Muharem Öztürkci på stopptid, men det räckte inte för att komma ikapp. Matchen slutade därmed 5-4 till Lotorps IF i denna spännande division 7-match.