Norsholms IF - IFK Wreta Kloster (1 - 2)
Match i Division 7 Östergötland Norra, herrar 2022
Matchstart: 2022-06-22 kl 19:00
Arena: Munkebodavallen

Det var en spännande match på Munkebodavallen när Norsholms IF mötte IFK Wreta Kloster i Division 7 Östergötland Norra. Trots att publiken var frånvarande gav lagen allt de hade för att ta hem segern.

Redan på minut 10 tog Norsholms IF ledningen genom en imponerande prestation av Muharem Öztürkci som satte bollen i nät. IFK Wreta Kloster svarade dock snabbt med ett mål från Burhan Eliassi på minut 44, vilket gjorde att matchen stod 1-1 inför halvtidsvilan.

Den andra halvleken började starkt för IFK Wreta Kloster då samme Eliassi gjorde sitt andra mål på matchen endast två minuter efter avspark på minut 47, vilket gav gästerna ledningen. Norsholms IF pressade på och försökte få till en kvittering, men lyckades inte att få in bollen i nät igen.

Matchen var intensiv och det delades ut flera varningar från domaren Mikael Sörman. IFK Wreta Klosters Oscar Wilhelmsson och Azmir Avdic fick varningar på minut 28 respektive 40, medan Burhan Eliassi som gjorde två mål för sitt lag fick en varning på minut 47, tillsammans med tre andra spelare från båda lagen.

Efter en hård kamp på planen var det IFK Wreta Kloster som till slut kunde fira segern på bortaplan med resultatet 1-2. Båda lagen hade visat upp en imponerande prestation på planen trots den avsaknade publiken, och domarens insatser gjorde att matchen flöt på smidigt.