Lotorps IF - Simonstorps IF (3 - 1)
Match i Division 7 Östergötland Norra, herrar 2022
Matchstart: 2022-08-23 kl 18:00
Arena: Bruksvallen

På en solig tisdag kväll möttes Lotorps IF och Simonstorps IF på Bruksvallen inför en tom läktare. Domaren Mikael Sörman blåste igång matchen och det var ett bra tempo från början.

Det var Simonstorps IF som tog ledningen genom Gustav Österberg i den åttonde minuten. Lotorps IF svarade dock snabbt och kvitterade i den 55:e minuten genom Amadeus Haag, som satte in en straffspark.

Bara en minut senare tog Lotorps IF ledningen genom Ludvig Johansson, som satte bollen i nätet efter en fin kombination. Simonstorps IF försökte kämpa sig tillbaka in i matchen men fick istället en varning när Calle Glad drog på sig ett gult kort i den 67:e minuten.

I den 72:a minuten utökade Lotorps IF sin ledning genom Amadeus Haag som satte sitt andra mål för kvällen. Trots ett hårt kämpande Simonstorps IF lyckades man inte reducera och matchen slutade 3-1 till Lotorps IF.

En välspelad match av båda lagen där Lotorps IF visade sig vara det starkare laget och kunde ta en välförtjänt seger.