Simonstorps IF - IFK Wreta Kloster 3 - 7

Simonstorps IF - IFK Wreta Kloster (3 - 7)
Match i Division 7 Östergötland Norra, herrar 2022
Matchstart: 2022-08-27 kl 11:00
Arena: Borgsmo IP

IFK Wreta Kloster fortsatte sin vinnande form när de ställdes mot Simonstorps IF på Borgsmo IP i Division 7 Östergötland Norra. Matchen inleddes med högt tempo och redan efter sex minuter tog bortalaget ledningen genom Mohammed Mohammedian. Men Simonstorps IF svarade snabbt tillbaka och kvitterade genom Anton Wadskog i den 15:e minuten.

IFK Wreta Kloster visade dock sin styrka och återtog ledningen genom Azmir Avdic i den 20:e minuten. Anton Wadskog var dock på hugget och kvitterade återigen för Simonstorps IF bara tre minuter senare. Matchen fortsatte att vara intensiv och Azad Eliassy satte 3-2 till IFK Wreta Kloster i den 33:e minuten.

Inför halvtid lyckades Simonstorps IF återigen kvittera genom Patrik Barman och halvleken avslutades 3-3. Det var dock Mohammed Mohammedian som stal showen i den andra halvleken med hela fyra mål för IFK Wreta Kloster, vilket resulterade i en imponerande 7-3-seger för bortalaget.

Matchen präglades av högt tempo och heta dueller, vilket ledde till två varningar, en för vardera lag. Domaren Natalie Söderberg höll dock koll på matchen och höll situationerna under kontroll.

Publiksiffran var tyvärr noll, men båda lagen bjöd ändå på en underhållande fotbollsmatch. IFK Wreta Kloster visade sin klass och tog med sig tre viktiga poäng i jakten på seriesegern. Simonstorps IF får ta med sig de positiva delarna av matchen och ladda om inför kommande matcher.