Match i Division 7 Östergötland Norra, herrar 2022
Matchstart: 2022-08-30 kl 20:00
Arena: MAXIvallen
Publik: 23

Det var en händelserik kväll på MAXIvallen när Azech oldboys BK mötte Loddby IF i Division 7 Östergötland Norra. Inför en publik på 23 personer och med domaren Mustafa Al-Ezzi i spetsen satte båda lagen igång med att ge allt de hade.

Det var Azech oldboys BK som tog kommandot från start och redan i den 13:e minuten tog de ledningen genom Johannes Yavsan. Han var inte nöjd med det utan fortsatte att visa sin målfarlighet genom att göra ytterligare två mål innan halvtid, vilket innebar att Azech oldboys BK ledde med 3-0 när domaren blåste för halvtid.

I den andra halvleken fortsatte Azech oldboys BK att dominera och Johannes Yavsan fortsatte att vara i händelsernas centrum genom att göra sitt tredje mål i matchen och fullborda sitt hat trick. Abgar Mosa satte sedan dit det femte målet för Azech oldboys BK och såg till att ledningen utökades till 5-0.

Trots det stora underläget kämpade Loddby IF på och till slut lyckades de få in en tröstmåls genom Ola Grandin Jönsson i den 89:e minuten. Matchen slutade 5-1 till Azech oldboys BK som kunde gå hem nöjda med tre poäng och en imponerande seger.