Finspångs FK B - IFK Wreta Kloster 2 - 3

Finspångs FK B - IFK Wreta Kloster (2 - 3)
Match i Division 7 Östergötland Norra, herrar 2022
Matchstart: 2022-09-10 kl 14:00
Arena: Grosvads IP
Publik: 15

IFK Wreta Kloster vände underläge till seger i en dramatisk match mot Finspångs FK B på Grosvads IP. Matchen började intensivt och redan i den 20:e minuten tog hemmalaget ledningen genom Gustav Helm. Men IFK Wreta Kloster svarade snabbt genom Azad Eliassy som kvitterade matchen i den 31:a minuten.

Efter att Gustav Helm fått sitt andra gula kort och blivit utvisad, var det återigen Azad Eliassy som satte dit två mål till för bortalaget och fullbordade därmed sitt hat trick i den 75:e minuten. Finspångs FK B gav inte upp och Momodou Lamin Sillah reducerade till 2-3 i den 78:e minuten.

Dramatiken fortsatte då Momodou Lamin Sillah även han fick sitt andra gula kort och blev utvisad i den 90:e minuten. Trots en man mindre på plan lyckades Finspångs FK B inte lyckas kvittera och matchen slutade 2-3 till IFK Wreta Kloster.

Publiken på Grosvads IP bjöds på en spännande match med många mål och händelser. Domaren Elias Elli Samo höll huvudet kallt och hade full kontroll över matchen trots flera varningar och en utvisning. Slutresultatet innebär att IFK Wreta Kloster tar tre viktiga poäng med sig hem, medan Finspångs FK B får ladda om inför nästa match.