Loddby IF - Ekängens IF (4 - 0)
Match i Division 7 Östergötland Norra, herrar 2022
Matchstart: 2022-09-10 kl 14:00
Arena: Loddby IP

Loddby IF mötte Ekängens IF på Loddby IP i en spännande match i Division 7 Östergötland Norra för herrar. Trots att publiken var frånvarande på plats så bjöd lagen på en underhållande fotbollsmatch.

Det var hemmalaget Loddby IF som tog ledningen i den 28:e minuten när William Fraser skickade in bollen i mål, vilket gav laget en tidig försprång med 1-0. Loddby IF fortsatte att dominera matchen och ökade sin ledning i den 36:e minuten genom Martin Henriksson, som satte in bollen i nätet och ökade ledningen till 2-0.

I den andra halvleken fortsatte Loddby IF att visa sin dominans på planen och i den 65:e minuten ökade Alexander Norén lagets ledning till 3-0 med ett vackert mål. Ekängens IF hade svårt att komma tillbaka in i matchen och deras frustrerade spelare resulterade i en varning för Carl Eriksson i den 72:a minuten.

Loddby IF fortsatte att visa upp sitt starka spel och i den 87:e minuten gjorde Alexander Norén sitt andra mål för dagen och säkrade en övertygande seger för sitt lag med 4-0.

Domaren Mikael Sörman blåste sedan av matchen och Loddby IF kunde fira en välförtjänt seger på hemmaplan. Med detta resultat klättrade Loddby IF i tabellen och visade att de är ett lag att räkna med i Division 7 Östergötland Norra för herrar.