Match i Division 7 Östergötland Norra, herrar 2022
Matchstart: 2022-10-01 kl 14:00
Arena: Loddby IP
Publik: 20

Solen sken över Loddby IP när Loddby IF tog emot IFK Wreta Kloster i en match i Division 7 Östergötland Norra. En match som skulle visa sig bli en riktig målfest för bortalaget.

Redan efter 9 minuter tog IFK Wreta Kloster ledningen genom Azad Eliassy, som sedan fortsatte att leverera mål. Vid den 15:e minuten hade han redan gjort sitt andra mål och innan halvtid hade han hunnit med att sätta tre bollar i nätet, vilket gjorde att IFK Wreta Kloster gick till pausvila med en imponerande 3-0 ledning.

I den andra halvleken fortsatte målen att trilla in för bortalaget, och när Azad Eliassy gjorde sitt fjärde mål i den 52:a minuten såg det ut att vara avgjort. Men IFK Wreta Kloster fortsatte att visa upp sitt målform och både Bamo Eliassi och William Fraser bidrog till att resultatet till sist skrevs till 6-1 till bortalaget.

Loddby IF lyckades dock trösta sina fans något genom att göra ett tröstmål i den 78:e minuten, men det räckte inte för att hota IFK Wreta Kloster som dominerade matchen från start till slut.

Med resultatet 1-6 firade IFK Wreta Kloster en övertygande seger och tre poäng medan Loddby IF fick lämna planen besvikna över dagens insats. En match som definitivt kommer att stanna i minnet hos de 20 personer som hade tagit sig till arenan för att se matchen.